Automatisatie

Einddoel van elke industriële automatisatie is een efficiënter bedrijfsbeheer. Dat betekent dat complexe machines toch eenvoudig en intuïtief bediend kunnen worden. Dat operatoren snel en correct kunnen ingrijpen bij foutmeldingen dankzij extra hulpmiddelen en de visuele weergave van het productieproces. Op elk moment heeft u een overzicht over elk proces en elk mogelijk probleem.

Hoewel elk project voor automatisering op maat van de klant wordt gemaakt, heeft Actio'Novo een twaalfstappenplan ontwikkeld van tekentafel tot oplevering en ondersteuning. Dat vaste traject houdt de doorlooptijd van de installatie zo kort mogelijk. Bij elke stap, of het nu de bouw van schakelkasten, de ontwikkeling van software of het leggen van de bekabeling is, zoeken we naar oplossingen die de laagste onderhoudskost en de langste levensduur garandeert.

Elk project is in handen van één projectverantwoordelijke, zodat u altijd snel en kundig geholpen wordt - ook voor nazorg tijdens de opstartfase en de inloopperiode. Vooral binnen de vlas- en tuinbouwindustrie heeft Actio╩╝Novo een belangrijke ervaring.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Actio'Novo - Wagenaarstraat 115, 8791 Beveren-Leie - E info@actio-novo.be T +32 56 72 72 56